ЗММ ХАСКОВО

ЗММ ХАСКОВО

бул. Съединение 67
Хасково,
България
25.5655794
41.9316153
UserLikes
Име: ЗММ ХАСКОВО
Адрес: Хасково, бул. Съединение 67
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.erato.bg/zmm
E-mail: text to image
Отрасъл: Дървообработващи машини
Дейност:

Производство на дървообработващи машини и машини за биомаса.

Ключови думи: котли, горелки, четиристраннофрезови машини, машини за дървена дограма със стъклопакет, многолистов циркуляр

За нас

Фирма ЗММ ХАСКОВО е създадена 1970 година като фирма от системата на ДСО-ЗММ. До 1988 год. основно произвежда самодействащи възли и агрегати за агрегатни машини като кооперирано производство за ЗММ-София, Русе, Силистра. След 1989 год. започва производство на дървообработващи машини, основно Четиристранно-фрезови машини. В момента произвежда гама от 5 вида Четиристранно-фрезови машини , машини за дървени къщи , многолистов циркуляр. От пет годин и усилено се занимава с производството на машини за биомаса-дробилни и пелетмашини. Всички машини имат сертификат CE от TUF за съответствие на изделията с европейските директиви. Предприятието е сертифицирано по ISO 9001:200 8 Система за Управление на Качеството. Голяма част от произвежданите машини се изнасят в чужбина.
ЗММ Хасково поддържа дългогодишно бизнес сътрудничество с фирми от Испания, Италия, Австрия, Чехия, Русия, Англия. Фирмата членува в следните професионални организации:
• Браншова камара – Общо Машиностроене;
• Браншова камара по дървообработваща и мебелна промишленост;
• Научно технически съюз Хасково;
• БТПП – Българска търговско промишлена палата;
• БСК – Българска стопанска камара. 





 

Открийте ни в Google+